• Fri fragt over 599,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Hvem er BeachFun?

Kære kunde, 

BeachFun er en danskejet forretning indenfor vandsport, og er ligeledes repræsenteret i Sverige under navnet SUP n' SURF. Vores mål er at være danskernes foretrukne partner, når det kommer til vandsport hvad enten det er SUP boarding, snorkling eller svømning. Vi har mangeårig erfaring indenfor blandt andet SUP boarding, skimboarding og snorkling/dykning, og ser generelt vandsporten som et område der har en masse at give til den danske befolkning. I vores kundeservice vil du møde ansatte, som har hver deres ekspertområde hvor de har stor erfaring både erhvervsmæssigt og fra privat regi. Så tøv ikke med at ringe eller skrive hvis du har et spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe og vejlede dig.       

 

Med vores ekspertise og erfaring har vi en klar holdning til hvad vi ønsker at tilbyde vores kunder når det kommer til kvalitet, sikkerhed og pris. Vi kvalitetstester selv en stor del af vores produkter i shoppen, så vi både får direkte kendskab til funktionalitet og ikke mindst kvaliteten af vores produkter  så vi bedst muligt kan rådgive dig. Dette afspejler sig også i vores sortiment, hvor du vil finde nogle af markedets bedste brands indenfor hver kategori samt up-coming brands som f.eks. Beach Kingz. Foruden den høje grad af kvalitet, er vi også bevidste om vores kunders behov for at prisen selvfølgelig skal være "den rigtige". Derfor lægger vi en dyd i, at sikre at vores priser er konkurrencedygtige og blandt markedets bedste som alle kan være med på. Skulle du alligevel mene vores priser er højere end konkurrenternes, så er prismatch en del af vores forretningsmodel så vi sikre at du får dit produkt til markedet bedste pris - Læs mere her under vores handelsbetingelser.  
 

Vi er i en rivende udvikling, og udvider næsten månedentlig vores sortiment med kvalitetsbrands. Vi har et innovativt mindset, og er ikke bange for at være first movers.

 

Vi ser frem til at opfylde jeres behov, så i forhåbentlig kan få nogle gode timer i vandet.

 

Med Venlig Hilsen

Team BeachFun